Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: videón a menyasszony, akit esküvői fotózásán ért a bejrúti robbanás

Későn ért el az Egyesült Államok mezőgazdasági hivatalának (USDA) figyelmeztetése egy arkansasi férfihez, ezért elültette azokat a rejtélyes magokat, melyeket több ezren kaptak egy éve postai csomagban világszerte. Mutatjuk, mi lett belőle.

Hát ez:

Csúcstechnológiás, kopaszodás elleni rendszer: ezért fizetett ki négyezer fontot (akkori árfolyamon több mint másfél millió forintot) egy ipswich-i fitneszedző. Az elegáns, londoni szalonban aztán szó szerint rosszul lett, amikor egy parókát akartak a fejére ragasztani.

Kapcsolódó

Tavaly augusztus elején a CBS News tett közzé Twitteren egy videót arról, hogy egy menyasszonyt épp az esküvői fotózása kellős közepén ért a bejrúti robbanás. A felvételen látható a pusztítás mértéke a libanoni fővárosban.

Kapcsolódó
Videón, amint egy menyasszonyt az esküvői fotózásán ért a bejrúti robbanás
Egy pillanat alatt megváltozott a felvétel hangulata.

Egy nap Mel a tévét nézte, miközben a férje a hálóban elaludt ölében a laptoppal. A laptop képernyőjén pedig egy olyan üzenetet látott meg, ami véget vetett a kapcsolatuknak.

Hiányzol, siess haza!

Melt nagyon mellbe vágta a rövid mondat, még akkor is, ha már egyáltalán nem volt olyan tökéletes a kapcsolatuk, mint korábban. Elvette a laptopot, és a másik szobában megnézte a hónapok óta tartó csevegést. Kiderült, hogy a másik nővel nem csak egy szimpla afférja van a férjnek, hanem már arról beszélnek, hogy mi lenne, ha eljegyeznék egymást. A nő aztán úgy döntött, nem szembesíti azzal Martyt, hogy tud a dologról, inkább bosszút állt.

Kapcsolódó
Durva bosszút állt, miután rájött, hogy párja kettős életet él
A nő azt mondja, a férje már az eljegyzésről beszélgetett a szeretőjével, mikor rájött a viszonyukra.

Egy éve is volt A Konyhafőnök, ahol a korábbi Való Világ-győztes Varga Zsuzsanna is feltűnt. Étele annyira rosszul sikerült, hogy a séfek sem hagyták szó nélkül.

Én A Konyhafőnök történetében még nem láttam ennyire rosszul kinéző kaját

állapította meg Fördős Zé, miután VV Zsuzsu elhagyta a konyhát.

Videónk is van
A Konyhafőnök: Fördős Zé nem merte megkóstolni VV Zsuzsu horrorhajóját
Pedig a Való Világ 9 nyertese a gasztroműsort is meg akarta nyerni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik