Élet-Stílus

Több látogató is kórházba került a Titanic múzeum jéghegye miatt

Három látogató is megsérült a világ legnagyobb állandó Titanic múzeumában, az amerikai Tennessee államban, miután rájuk dőlt a kiállítás egyik legnagyobb darabja, egy jéghegyfal – jelentette a helyi sajtó. A Pigeon Forge városában található múzeumot az eset után bezárták.

A tulajdonosok a múzeum Facebook-oldalán nyilvánosságra hozott közleményben tudatták, hogy a három látogatót kórházba kellett szállítani az eset után, de azt nem lehet tudni, hogy pontosan milyen súlyosak a sérüléseik. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a jéghegyfal hogyan dőlt el.

A tulajdonosok csak annyit közöltek, hogy nagy figyelmet szentelnek a karbantartásra, és soha nem gondolták volna, hogy ilyesmi megtörténhet náluk, mert a látogatók és a dolgozók biztonságát mindennél fontosabbnak tartják.

A kétemeletes, a Titanicot formázó múzeumban több mint négyszáz kiállítási tárgyat lehet megtekinteni, és igyekeznek olyan élményt teremteni, mintha a látogatók a hajó utasai lennének. A reklámszövegük szerint „megérinthetnek egy igazi jéghegyet”, és azt is megtudhatják, hogy milyen érzés a mínusz 2 Celsius-fokos víz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik