Élet-Stílus

Felajánlotta a rabló a boltosnak, hogy csereüzletként szexelhet a feleségével

d3sign / Gettyimages
d3sign / Gettyimages
A boltos nem fogadta el az ajánlatot, ezután a férfi fegyverrel tért vissza, és kirabolta.

Megúszta a börtönt egy 49 éves férfi Máltán, aki fegyverrel kirabolt egy üzletet Sanata Venera városában, miután fizetségként felajánlotta a feleségét a boltosnak, de ő a szexajánlatot nem fogadta el – jelentette a helyi sajtó. Az eset még 2018 decemberében történt, de a helyi bíróság csak most hozott ítéletet az ügyben.

A beszámolók szerint Themistocles Attard december 8-án két alkalommal is bement a boltba, több árucikket is levett a polcokról, majd mintha csak az időjárásról beszélgetne, közölte az eladóval, hogy nincsen pénze, de fizetségként felajánlotta neki, hogy cserébe szexelhet a feleségével. A boltos mindkét alkalommal visszautasította, és a második eset után arra kérte, hogy soha ne térjen vissza.

Attard azonban még aznap, este hét óra körül újra megjelent a boltban, egy fegyverrel a kezében, majd a boltost fenyegetve magával vitte a pénztárgépet, benne az aznapi bevétellel, nagyjából ötszáz euróval. A férfit nem sokkal később letartóztatták, és több vádpont, köztük rablás és fegyverbirtoklás vádjával indítottak eljárást.

A rabló eleinte tagadta az ellene felhozott vádakat, de idén júliusban ezt megváltoztatta, és bűnösnek vallotta magát. A bíróság végül nem küldte börtönbe, miután megváltoztatta életvitelét: leszokott a kábítószerről, pszichológushoz jár, stabil állása van, és azt tervezi, hogy saját vállalkozásba kezd. Ezt figyelembe véve a bíróság csak felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik