Szórakozás

Kétszázezret fizetnek a szegedi rablóért

Díjkitűzés a Csongrádi sugárúti bolti rablásban.

Továbbra is keresik a rendőrök azt a – mindez ideáig ismeretlen – férfit, aki egy héttel ezelőtt, július 23-án, este negyed tízkor egy késsel felfegyverkezve – az előadó ellenállását erőszakkal megtörve – kirabolt egy Csongrádi sugárúti élelmiszerboltot.

A rendőrség egy 20-30 év körüli, 185-190 centiméter magas, vékony testalkatú, barna szemű férfit keres. A kapitányság tájékoztatása szerint az elkövetéskor fehér pólót, khaki alapszínű és keresztben fekete csíkos, kapucnis felsőt, világos színű hosszú nadrágot és fekete sportcipőt viselt. Az arcát egy fekete maszkkal takarta el. Egy körülbelül 18-20 centiméter pengehosszúságú kés volt nála.

Forrás:Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 200.000 forint díjat tűzött ki a nyomravezetőnek. A díjkitűzés összege annak fizethető ki, aki az elkövető személyével kapcsolatban olyan pontos adatokkal rendelkezik, melyek segítségével az elkövető azonosítható, bűnösségére a gyanú megalapozottá válik, és ismereteit az eljárás során ismerteti. Szükség esetén az eljáró hatóság a tanú védelmére a szükséges intézkedéseket megteszi. A Rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli – olvasható a megyei kapitányság most kiadott közleményében.

Arendőrök kérik, hogy aki bármit tud a rablásról, hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-62-562-423-as telefonszámon, a Telefontanút a 06-80-555-111-es zöld számon, vagy tegyen bejelentést a 107-es, illetve a 112-es központi segélyhívók valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik