Élet-Stílus

Száznál több patkány rohamozta meg a sétáló nőt

Getty Images
Getty Images

Ijesztő történetről számolt be egy brit nő, akinek elmondása szerint több mint száz patkány rohamozta meg, amikor átsétált egy londoni parkon. A 43 éves Susan Treftub azóta nem is mer visszatérni az ealingi Blondin Parkba, mondta el a MyLondonnak. Állítása szerint egyszer csak annyit látott, hogy mozog a fű, majd egy csomó rágcsáló támadott rá. Az összetűzésben harapásnyomokat és horzsolásokat szerzett a lábain és a karjain.

„Felkúsztak a lábaimon, le kellett őket rúgnom magamról. Már besötétedett, így nehéz volt látni, honnan jönnek” – mesélte a nő, aki addig is sokat járt a parkba, de addig egyetlen patkánnyal sem találkozott. A családosok figyelmét arra hívta fel, hogy különösen a gyerekekre vigyázzanak.

A kerület polgármestere annyit reagált, hogy mindenki felelőssége az ilyen esetek megelőzése. Az átlagemberek azzal segíthetnek, ha a szemetet hazaviszik, vagy gondosan a kukába dobják, és nem etetik a galambokat, kacsákat, mókusokat, mivel a patkányok számára vonzóak az ételmaradékok.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik