Élet-Stílus

Rózsaszínre festette a házát, azóta nem tudja levakarni az influenszereket

Vonzza a szín a szép fotók kedvelőit.

Amikor egy walesi nő rózsaszínre festette a házát, nem sejtette, milyen hatással lesz ez a mindennapjaira.

Eleri Morgan, aki 2018 óta lánytestvérével lakik az épületben, a karantén alatt pinkre festette a háza homlokzatát. A 32 éves cardiffi humorista a Wales Online című lapnak elmesélte: azért választották ezt az árnyalatot, hogy egy kis színt vigyenek a környékbe.

Aztán egyszer csak észrevette, hogy egyre gyakrabban álldogálnak idegenek a háza előtt.

Nem tudta mire vélni, és csak akkor kapcsolt, hogy mi ez az egész, amikor a barátai elkezdték kérdezgetni, miért látják viszont állandóan a házát az Instagramon.

Morgan azt mondja, heti két-három alkalommal influenszerek és mezei Instagram-használók állnak meg az épületnél,és fotókat készítenek magukról a szép színes háttér előtt.

A humoristát kissé idegesíti a dolog, de ettől még végtelenül kedvesen bánik az ingatlan körül nyüzsgőkkel. Egy Twitter-posztban például azt írja, hogy aznap épp tíz percet kellett a kocsijában ülve várnia, hogy két nő befejezze végre a „kamerának szánt kamumosolygást”.

Egy másik tweetben pedig elmesél egy még bizarrabb esetet: egyszer a távolból észrevette, amint valaki épp eljátssza, hogy kilép Morganék épületéből, mintha a saját háza lenne. A humorista próbált a távolból észrevétlen maradni – azt mondja, ha őt rajtakapnák ilyen kamufotózáson, rettentő kínosan érezné magát; ettől akarta megkímélni az Instargam-használót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik