Élet-Stílus

Egy covidos férfi felesége negatív tesztjével, és iszlám ruhájába bújva szállt repülőre

Már csak repülés közben vették észre, hogy a gépre felengedett nő valójában a nő férje.

Nagyon haza akart jutni egy coviddal fertőzött indonéz férfi, ezért a feleségének álcázta magát, és a neje negatív PCR-tesztjével szállt fel egy belföldi járatra Dzsakartában – jelentette a helyi sajtó. A helyi hatóságok által csak D.W. monogrammal azonosított férfi a Halim Perdanakusuma nemzetközi repülőtéren szállt fel a Citilink indonéz légitársaság Ternate városába tartó járatára, annak ellenére, hogy koronavírus-fertőzése volt.

A hatóságok közlése szerint a férfi felesége burkájába, egy egész testet elfedő muszlim öltözékbe bújt bele, és abban jelent meg a repülőtéren, és az ellenőrzőpontoknál felesége negatív PCR-tesztjét mutatta be. Álcáját a repülőtéren senki sem leplezte le, így fel is tudott szállni a szülővárosába induló gépre.

Végül csak a fedélzeten bukott le, repülés közben, ugyanis elkövetette azt a hibát, hogy levette a burkát, és egy sima pólót vett fel, és ez feltűnt azt egyik légiutas-kísérőnek, aki azonnal jelentette az esetet. Megérkezése után covidtesztet végeztek rajta, ami pozitív lett.

Végül elérte célját, és hazatérhetett: mentőautóval vitték el lakásába, ahol karanténba helyezték, amit a helyi hatóságok ellenőriznek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik