Élet-Stílus koronavírus

„Várjatok, a kormány” – szakította félbe Ed Sheeran a Weasley-ikrek podcastját, amikor felhívták, hogy betartja-e a karantént

Ed Sheeran épp a Harry Potter-filmek Weasley-ikreit alakító Oliver és James Phelps podcastjának a vendége volt, amikor felhívták a hatóságok, hogy leellenőrizzék, betartja-e az utazás utáni karanténkötelezettséget.

A Daily Mail beszámolója alapján a sztár nemrég tért haza az Egyesült Államokból Angliába, ahol az utazás után házi karanténra kötelezték. Az otthon napokban interjút adott a Harry Potter-filmekben Ron Weasley bátyjait alakító James és Oliver Phelpsnek a Youtube-on futó Normal not Normal című podcastjuk keretében.

A beszélgetés 34. percében azonban egy váratlanul megcsörrent a telefonja (a lenti videó is innentől mutatja az eseményeket): a karanténszabályok betartását ellenőrző kormányhivataltól hívták, hogy otthon van-e.

Várjatok, várjatok, a kormány, halló

– kapta fel a telefont az énekes, majd egy rövid beszélgetésben biztosította arról a hatóságokat, hogy valóban otthon van. Közben a menedzsere, Stuart Camp azzal viccelt, hogy ez olyan, mint amikor egy iskolást felhív a tanára.

Persze a menedzser tudta még fokozni:

később a szituációt ahhoz hasonlította, mikor az ember egy haverjánál bujkál, és az anyja felhívja, hogy megkérdezze, egyedül van-e. 

Az elmúlt időszakban apasági szünetet tartó énekes a legújabb slágerével, a június végén kiadott Bad Habits rögtön a brit slágerlisták élére tért vissza – írja a Mail.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik