Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: Tóth Andi sajnáltatta magát, Sebestyén Balázs fizetés nélkül hajtott el egy benzinkútról

Mint mindig, most is mutatjuk azokat a cikkeinket, amik tavaly ilyenkor leginkább érdekelték az olvasóinkat.

Tóth Andi a százezer követőjének péntek este megmutatott – fizetett reklámposztban – egy fotót arról, miként vásárol egy boltban diétás termékeket. A képhez azt írta, azok amiatt motiválóak, mert a rajtuk látható fotók mutatják, milyen alakja nem lesz soha. Cikkünkben megmutattuk, hogy Tóth Andi egyik fotóján a hasa mellett látható polcok meggörbültek, feltételezhetően a Photoshopnak köszönhetően. Feltettük a kérdést: most akkor az énekesnő azt akarta elhitetni a követőivel, így fiatal lányok ezreivel is, hogy az ő teste nincs rendben Photoshop nélkül, de még azzal együtt sem?

Kapcsolódó
Tóth Andi sajnáltatja magát, miközben új fotóján teste mellett meggörbült a tér
Az énekesnő új posztjában most a polc a domború, vagy ez egy szomorú, photoshoppal kreált alternatív valóság?

Naya Rivera utolsó erejével mentette meg négyéves fia életét, mielőtt meghalt, közölte tavaly júliusi sajtótájékoztatóján Bill Ayub, Ventura megye seriffje.

Annyi energiája még volt, hogy a fiát visszategye a hajóra, de magán már nem tudott segíteni

– mondta. A Glee színésznőjének holttestét egy éve találták meg a kaliforniai Piru-tóban.

Kapcsolódó

Sebestyén Balázs reggeli rádióműsorában mesélte el, hogy milyen kínos helyzetbe került. Két gyerekével elment a benzinkútra és amíg ő vásárolt, rábízta a tizenegy éves fiára a tankolást. A pénztárnál aztán kifizetett tizennégy ezer forintot, amiről azt gondolta, hogy mindent rendezett, pedig Benett még harminckét ezerrel növelte a számlát.

Olyan nagy volt az összeg, hogy azt gondoltam, Beni belerakott ötezret, aztán megunta, visszaakasztotta a helyére a pisztolyt, mondván: »ez dög unalmas«, és visszaszállt a kocsiba

– mondta Sebestyén, akit ezután az otthonában keresett fel a benzinkút alkalmazottja.

Kapcsolódó
Sebestyén Balázs fizetés nélkül hajtott el a benzinkútról
Hátrahagyott egy 32 ezer forintos számlát.

Húszmillió forint váltságdíjat követeltek elrablói egy budapesti férfitől, akit csaknem két napon át kínoztak, több csontját is eltörték – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság Felderítő Főosztályának vezetője egy sajtótájékoztatón Budapesten. A sértettet július 6-án hat férfi rabolta el, közülük akkor négyet már elfogtak a rendőrök. Az emberrablás hátterében egy eltűnt autó állhatott.

Kapcsolódó
Brutális emberrablás Budapesten: két napon át kínoztak egy férfit
Ezután először 5 millió, majd 20 millió forintot követeltek tőle váltságdíjként.

Egy közel ötméteres cápa támadta meg egy ausztrál testvérpár halászcsónakját Perth közelében. Bár a ragadozó darabokat harapott ki a hajóból és a motorból is, a két férfit csak az foglalkoztatta, hogy minél jobb videót készíthessenek.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik