Élet-Stílus

Tóth Andi sajnáltatja magát, miközben új fotóján teste mellett meggörbült a tér

Az énekesnő új posztjában most a polc a domború, vagy ez egy szomorú, photoshoppal kreált alternatív valóság?

Tóth Andi a százezer követőjének péntek este megmutatott – fizetett reklámposztban – egy fotót arról, miként vásárol egy boltban diétás termékeket. A képhez azt írta:

A shopping 💁🏽‍♀️ A @szafi_fitt mindig jó motiváció, mert a képen mutatja milyen alakom nem lesz soha😂♥️ Imádom👸🏽
#szafi #szafifitt #reklam #shopping #glutenfree #brunette

A posztot és a fotót ide kattintva lehet megnézni.

Update

Tóth Andi fotói időközben engedélykötelesek lettek, képeit és a kérdéses posztot csak Instagramján lehet megnézni, cikkünkből ezért eltávolítottuk a képeket.

Cikkünk korábbi verziójában megmutattuk, hogy Tóth Andi egyik fotóján a hasa mellett látható polcok meggörbültek, feltételezhetően a photoshopnak köszönhetően, illetve a fél centis változást demonstráltuk egy giffel is, amin bemutattuk, milyen lehetett az eredeti fotó, amikor még nem használták rajta a liquify-t.

Ezek szerint Tóth Andi úgy érzi, ezt a fél centit muszáj lehazudnia az alakjáról ahhoz, hogy kiposztolhassa ezt a fotót. Sőt, még ezzel a lehazudott fél centivel keskenyebben is azt írja, hogy soha nem lesz olyan alakja, mint az általa reklámozott diétás terméken látható nőnek.

Most akkor Tóth Andi azt akarja elhitetni a követőivel, így fiatal lányok ezreivel is, hogy az ő teste nincs rendben Photoshop nélkül, de még azzal együtt sem?

Egyébként ha valakiben felmerült volna még kérdésként a fentiek után, hogy ki az a Tóth Andi: 1999-ben született, énekesnő, az X-Faktor ötödik szériájának (2014) nyertese, játszik a Madách színházban és szerepelt az RTL Klubon a Válótársak című sorozatban.

Kiemelt kép: RTL Klub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik