Élet-Stílus

Hatalmas cápa támadta meg a hajójukat, az ausztrál testvéreket csak az érdekelte, hogy jó videót készítsenek

Egy közel ötméteres cápa támadta meg egy ausztrál testvérpár halászcsónakját Perth közelében. Bár a ragadozó darabokat harapott ki a hajóból és a motorból is, a két férfit csak az foglalkoztatta, hogy minél jobb videót készíthessenek.

Valószínűleg nem sok olyan ember van, aki a hajóját ostromló hatalmas cápa nyitott szájától centikre a vízbe merné tenni a kezét. Az ausztrál Lee Ferguson épp ezt tette, hogy GoPro kamerájával víz alatti felvételt készíthessen a cápáról – látható az ausztrál 7 News exkluzív riportjában.

Lee és a testvére, Adam sügérre horgászott Perth közelében. A csalijuk a közelükbe vonzott egy hatalmas fehér cápát is. A ragadozó majdnem akkora volt, mint a fivérek ötméteres hajója, ám Lee és Adam azt mondják, egy pillanatig sem aggódtak.

A cápa vagy negyed órán keresztül írt le óvatos nyolcasokat a csónak körül, mielőtt támadásba lendült, aztán darabokat harapott ki a motorból és a csónak létrájából. Mivel csak az elmúlt héten háromszor láttak nagyméretű cápákat a horgászok a környéken, a hatóságok figyelmeztetést adtak ki.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik