Élet-Stílus

Szakított az ukrán pár, akik 123 napra összebilincselték magukat

YouTube/Reuters
YouTube/Reuters
Amint levették róluk az őket összekötő bilincset, azonnal el is váltak egymástól.

Az ukrajnai Harkovban élő 33 éves online autóárus Alexandr Kudlay a 28 éves kozmetikus Viktoria Pustotivota Valentin-napon bilincselte össze magát, hogy ezzel a radikális módszerrel mentsék meg kapcsolatukat. Az ötlet a férfié volt, és bár Viktoria eleinte hallani sem akart róla, végül beadta a derekát, és azóta mindent kénytelenek voltak együtt csinálni. Még a vécézést is, csak akkor egyikük az ajtón kívül maradt.

A különleges párterápiával azt hamar sikerült elérniük, hogy az Instagramon több ezer követőt szereztek, több ukrán tévéshow-ban is vendégül látták őket, és még a Reuters brit hírügynökség is riportot készített róluk, amikor már egy hónapja össze voltak bilincselve. Akkor az mondták, hogy a veszekedések azóta is folytatódtak, de már nem tudnak elsétálni egymástól egy meddő vitánál, mindenképpen konszenzusra kell jutniuk.

A pár bilincsét végül több ukrán tévéadó kamerái és mikrofonjai előtt vágták le Kijevben, 123 nap után. Viktoria pedig azonnal egyértelművé tette, hogy ez milyen érzéseket kelt benne:

Hurrá, végre szabad vagyok!

A pár közölte, hogy az összebilincselve töltött idő terápiaként egyáltalán nem működött, és bejelentették, hogy szakítanak, és még azonnal el is költöznek egymás közeléből, különböző városokba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik