Nagyvilág

A transzneműek miatt esett egymásnak két amerikai képviselőnő, akiknek szemben vannak az irodáik

A társasházi lépcsőházakban elhelyezett passzív-agresszív cetlik között élő magyaroknak nem lesz ismeretlen annak a két amerikai képviselőnőnek a csatározása, akiknek egymással szemben vannak az irodáik, viszont nagyon máshogy gondolkoznak a világról.

Marjorie Taylor Greene-ről már mi is írtunk cikket, ő az a képviselő, aki a legvadabb összeesküvés-elméleteket is tényként kezeli, kedvence természetesen a QAnon-elmélet, amely szerint a politikai és gazdasági elit tagjai egy pedofil sátánista gyerekgyilkos kannibál szektába tömörülnek, amely ellen Donald Trump titkos háborút folytat.

A repulikánus képviselőnő a transzneműek ellen is kitartóan harcol, ami miatt össze is veszett a demokrata Marie Newmannel a minap, amikor a képviselőházban a transzneműek egyenlőségéről is rendelkező törvényről vitáztak – írja a Meet the Internet. Taylor Greene arról is posztolt Twitterre, hogy Newman „biológiai fia” nem kellene, hogy abba az öltözőbe menjen, ahol az ő lányai öltözhetnek.

Newman, akinek az említett gyereke transznemű, nehezményezte, hogy Taylor Greene ennyire ellenzi a transzok diszkriminációja elleni törvényt, ezért fogta magát, és tegnap kirakott az irodája elé egy transz-zászlót.

Amikor Taylor Greene kijön a Newmannel szemben lévő irodájából, akkor ez a zászló az első, amit meglát. A trumpista képviselőnő ezért gyorsan vissza is vágott.

Ő egy olyan feliratot rakott ki Newman irodájával szemben, amely szerint csak két nem létezik, „bízz a tudományban”. A képviselőnőt ezek után több képviselő cyber bullyinggal vádolta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik