Élet-Stílus

Egy baleset után eltűnt egy kutya, a közeli farmon bukkantak rá, ahogy juhokat terel

Edwin Remsberg / Gettyimages - Illusztráció
Edwin Remsberg / Gettyimages - Illusztráció
Persze, hogy egy juhászkutya volt.

Tilly, a kétéves border collie heeler fajtájú juhászkutya vasárnap tűnt el az amerikai Idaho államban, miután gazdája balesetet szenvedett. A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint az eb az autó hátsó ülésén utazott, amikor egy kanyarodáskor nekik ütközött egy másik jármű, és a kutya kirepült az autóból.

A feltehetően ijedt Tilly a baleset után elszaladt. Gazdája, Linda Oswald csak azt látta, hogy egy közeli mezőn rohan át. Hiába kereste féltucatnyi ismeretlen, akik megálltak a baleset helyszínén, nem bukkantak rá.

Még hajnali fél 3-kor is voltak emberek, akik keresték

mondta el Oswald a The Spokesman-Review című lapnak.

Másnap egy Facebook-posztban osztották meg a történetét, amit több ezren osztottak meg, így amikor egy közeli farmon észrevettek egy idegen kutyát, rögtön tudták, hogy Tilly lesz az. A farm tulajdonosai elmondták, hogy Tilly annyira hasonlított saját ausztrál juhászkutyájukra, először fel sem tűnt nekik, hogy nem a saját kutyájukat látják.

Csak amikor be akarták hívni, és nem szaladt oda hozzájuk, akkor nézték meg jobban, és vették észre, hogy az eltűnt kutyát találták meg.

A farm tulajdonosai közölték, hogy Tilly a juhokat terelte, amíg a farmukon volt. Ez nem lepte meg Oswaldot, akinek elmondása szerint Tilly folyamatosan terelni akar, és még a kutyafuttatón is egy helyre szokta terelni az embereket.

Oswald elmondása szerint Tilly egy kicsit lefogyott a farmon töltött pár nap alatt, de egyébként teljesen egészségen került vissza hozzájuk. Illetve annyira szomjas volt, hogy amint hazavitték, a vécéből ivott, amit gazdája elmondása szerint azelőtt még soha nem csinált. Majd evett, és végigaludta a napot.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik