Élet-Stílus

Meglátta a sörös dobozt, rájött, hogy hol van a három éve eltűnt kutyája

Erre aztán szinte semmi esély nem volt.

A Facebookon nézelődött Monica Mathis, amikor egy olyan bejegyzésbe ütközött, amely arról szólt, hogy egy floridai sörfőzde, a Motorworks Brewing örökbe fogadható kutyák képeit rakta a sörös dobozaira – írja az ABC Action News.

Láttam az egyik kutyát rajta, és én meg: úristen, úgy néz ki, mint az én kutyám

– mesélte Mathis. A nő Iowában élt 2017-ben, mikor eltűnt a kutya, aki a dobozon Day Day néven futott, de eredetileg Hazelnek hívják. A nő sokáig kereste a kutyát, a menhelyeken is próbálkozott, de semmi nem vezettet eredményre. Végül Mathis elköltözött Minnesotába.

Mikor meglátta a dobozon a kutyát, azonnal hívta a menhelyet, a Manatee County Animal Servicest. A nő információi segítségével beazonosították, hogy Day Day valóban Hazel. Az volt a gond, hogy a kutyába ültetett mikrochipben csak a nő korábbi vezetékneve volt feltüntetve, és a további információk is idejétmúltak voltak már. Mathis pedig valahogy elkeverte a mikrochip információit, így ez sem segíthetett megtalálni az ebet.

Azt nem tudni, hogy Hazel hogy került Iowából Floridába.

A kutya megkerülésének egész története csodával határos, hiszen elég kicsi volt arra az esély, hogy azon négy kutya között lesz, aki felkerül a dobozokra, és hogy ráadásul Mathis még látni is fogja az erről szóló cikket.

Hazelt valamikor a héten már Minnesotába is szállítják. Egyébként a többi kutya is gazdára talált.

Kiemelt kép: Facebook/MotorworksBrewing

Ajánlott videó

Olvasói sztorik