Élet-Stílus

Egy anyuka le akart lőni egy kutyát, de saját fiát lőtte hasba

A fiatal texasi nő három lövést adott le az utcára kiszalad kutyakölyökre, de saját gyermekét sebesítette meg.

Eljárást indítottak a texasi hatóságok egy 24 éves nő ellen, aki véletlenül meglőtte ötéves kisfiát, amikor egy utcára szaladó kutyát akart lelőni – jelentette a helyi sajtó. Az eset még szombaton történt Houston városában, és az esetet rögzítette a kutya gazdájának csengőkamerája.

A felvételen látni lehet, ahogy a Bruno nevű féléves boxer kiszalad a házból az utcára, és utánaszalad gazdája, aki igyekszik behívni az ebet. Alig pár másodperc telik el, és lövések hangjait lehet hallani, majd kiabálásokat.

A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint, amikor a kutya kiszaladt, az utcán kerékpározott Angelia Mia Vargas a férjével és ötéves fiával, és a nő a kutyát meglátva egy kis kaliberű pisztolyból három lövés adott le az ebre.

Az egyik golyó azonban gellert kapott, és a kisfiú hasába fúródott. A gyereket nem életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Állapotáról nem közöltek információkat. Brunó az egyik lábán szenvedett kisebb sérülést.

Bruno gazdája az ABC13 televízió híradójának elmondta, hogy szerinte a nőnek egészen másként kellett volna megoldani a helyzetet, hiszen ott volt ő is, a nő férje is, és semmi sem történt volna, nem kellett volna idáig fajulnia a dolognak.

A nő ellen lőfegyverrel elkövetett halálos veszélyeztetés vádjával indítottak eljárást. Ha bűnösnek találják, akkor kettőtől tíz évig tartó börtönbüntetésre, valamint tízezer dolláros (2,8 millió forint) pénzbüntetésre ítélhetik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik