Nagyvilág

Nem árulja el a menyasszony, ki lőtte le a vőlegényét az esküvőjükön

Mellkason lőtték a vőlegényt a saját esküvőjén, Texasban. A rendőrség dolgát megnehezíti, hogy senki, még a menyasszony sem hajlandó vallomást tenni az ügyben.

Lövöldözéshez riasztották a Harris megyei sheriff embereit csütörtökön, nem sokkal éjfél előtt, Texasban. A lövések egy házból hallatszottak, amelyikben esküvőt tartottak. Az első helyszínre érkező egységek egy ideig semmi gyanúsat sem találtak, nem sokkal később azonban felfedeztek egy súlyosan sérült férfit, a szemközti ház mellett, az út túloldalán – írja egy helyi hírportál.

Kiderült, hogy a sérült a vőlegény, akinek lőtt seb van a mellkasán. A mentők ellátták a férfit, majd helikopterrel kórházba szállították. Az állapota kritikus, de stabil volt.

A rendőrök nyomozást indítottak az ügyben, de az esküvő résztvevői, vagyis a potenciális szemtanúk közül senki sem volt hajlandó elárulni, hogy mi történt. Még a menyasszony is megtagadta a vallomástételt.

Az esetről annyi derült ki, hogy valószínűleg az egyik vendég került szóváltásba a vőlegénnyel, rálőtt a férfira, majd elmenekült a helyszínről. A hatóságok három embert letartóztattak. Egy szomszéd azt nyilatkozta, hogy a rendőrök elfogtak valakit, aki a kertjükben bujkált a lövöldözés után.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik