Nagyvilág

A férje előtt lőtte le két lányát egy anyuka, a férfi születésnapján

Egy családi veszekedés után megölte két lányát a férje szeme láttára egy 42 éves nő a texasi Houstonhoz közel eső Fulshear városában, miközben a férfi könyörgött neki, hogy ne lője le gyerekeiket – jelentette a helyi sajtó. Amikor a rendőrök kiérkeztek, Christy Sheats a család háza előtt állt, kezében pisztollyal, a földön pedig ott feküdt két lánya, a 22 éves Taylor és a 17 éves Madison.

A hatóságok közlése szerint a 22 éves lány a helyszínen belehalt az őt ért lövésekbe, míg húga a kórházba szállítás után vesztette életét. Egy szemtanú látta, ahogy a két lány és az apa kirohan a házból, és a lányok akkor már véreztek. Elmondása szerint Taylor összeesett, és ezután megjelent az anyuka, kezében a pisztollyal, majd visszament a házba, újratöltötte fegyverét, és amikor újra megjelent, akkor hátba lőtte kisebbik lányát.

Szemtanúk és a rendőrség elmondása szerint az anyukát akkor lőtte le az egyik rendőr, amikor a nő a kisebbik lányához közelített, látszólag azért, hogy újra belelőjön. A rendőrök közlése szerint a nő férje, Jason Sheats látta, ahogy felesége lelövi a gyerekeket, majd a szomszédoktól kért segítséget. Egy szomszéd elmondása szerint a gyilkosságok a férj születésnapján történ. A férfi nem sérült meg, de kórházba szállították, miután az eset miatt sokkos állapotba került.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy miért tört ki a gyilkosságokkal véget ért veszekedés, de a nyomozók elmondták, hogy korábban már többször is ki kellett vonulniuk a házhoz. Szomszédok szerint a szülőknek házassági problémáik voltak, és egyikük az ABC13-nak elmondta, hogy nemrég költöztek újra össze, miután egy kis időre különváltak egymástól.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik