Élet-Stílus

Tehéntrágyába temették rokonukat, hogy feltámasszák

holdeneye / Gettyimages - Illusztráció
holdeneye / Gettyimages - Illusztráció
Előbb kórházba vitték a villámcsapást szenvedett indiai férfit, majd ősi módszerrel próbáltak életet lehelni belé.

Tehéntrágyába temettek családtagjai egy 37 éves férfit az indiai Cshattíszgarh államban, miután villámcsapásban meghalt, hogy így hozzák vissza az életbe – jelentette az India Today. Az indiai lap cikke szerint Lakhanpur Mutkit előbb egy kórházba vitték, de az orvosok már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

A férfi rokonai ezt nem fogták el, és egy ősi babonát követve saját kezükbe vették gyógyítását: azt hitték, hogy egy villámcsapásban meghalt embert fel lehet támasztani, ha testét teljesen eltemetik tehéntrágyába.

Dr Premsukh Kerketta a lapnak elmondta:

Tegnap este villámcsapás ölt meg egy fiatalember. A családtagjai azzal próbálták meg újraéleszteni, hogy egy kupac tehéntrágyába temették, de már meghalt.

A hindu vallásban szentként tisztelt tehenek ürülékét sokféleképpen használják Indiában, és sokan gyógyító erőt is tulajdonítanak a tehéntrágyának és a tehenek vizeletének. Így a covid-19 gyógymódjaként is hirdették.

Kapcsolódó
Tehénvizeletet iszik a Covid ellen egy kormánypárti képviselő Indiában
Pragya Singh Thakur, a hindu nacionalista Indiai Néppárt parlamenti képviselője azután beszélt erről nyilvánosan, hogy az ország doktorai nyilvánosan is kiálltak az alternatív immunerősítő kúra ellen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik