Élet-Stílus

Az újságban megjelent bejelentésből tudta meg, férjének van egy másik családja

AntonioGuillem / Gettyimages - Illusztráció
AntonioGuillem / Gettyimages - Illusztráció
Egy véletlennek köszönhetően tudta meg, milyen hazugságban élt majdnem tíz éven át tartó házassága alatt.

Sokkoló történetet osztott meg egy nő a TikTokon, arra a kérdésre, miként tudta meg, hogy párja megcsalja. A névtelenül nyilatkozó nő ugyanis nemcsak azt tudta meg, hogy a férje megcsalja, hanem azt is, hogy van egy másik családja – írta a Mirror című brit bulvárlap.

A nő a videóban elmondta, hogy az újságból jött rá, amikor a születésekről szóló oldalt olvasta, és ott meglátta férje nevét, mint édesapát. Mint mondta, férjének egyedi neve van, és rögtön tudta, hogy csak ő lehet.

Mivel a születésről szóló bejelentésben ott volt a kórház neve is, ahol a gyerek született, a nő megnézte a kórház weboldalát, ahol beírta a férje nevét, és meg is találta az újszülött fényképét. Sőt, az is kiderült, hogy pár évvel korábban egy lánya is született a másik nőtől.

A Mirror cikke szerint a nő ezután több videót is feltöltött, amiben elmondta, hogy ezt megtudva azonnal elköltözött három gyerekével egy szállodába. Majd, amikor végiggondolta addigi életét, nyilvánvaló jeleket talált arra, hogy férje megcsalja: sok érthetetlen túlóra, hiányzó fizetések, sok késő esti vacsorázás.

A nő elmondta, hogy azóta már boldog házasságban él egy másik férfival, akivel nyolc éve vannak már együtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik