Élet-Stílus

Így jött rá a várandós anya, hogy a férje megcsalja a lányuk tanárnőjével

Egy ártatlannak tűnő, mégis gyanús megjegyzéssel kezdődött az egész – így indul annak a névtelenségét megőrző nőnek a beszámolója, aki a kisgyermekes brit szülők, Kidspot nevű fórumán írt arról, hogyan jött rá, hogy a férje megcsalja őt az elsős kislányuk egyik tanárnőjével.

A fiatal anyuka történetéről a Mirror számol be. A nő második gyermekét várta, amikor elsőszülött kislánya elkezdte az iskolát. Egy napon az apja ment a gyerekért, és amikor hazaért, azt találta mondani, hogy:

Nahát, a tanárok ma már egyáltalán nem úgy néznek ki, mint gyerekkoromban!

Az anya azt írja, így utólag, már ekkor gyanút kellett volna fognia, de elengedte a füle mellett a megjegyzést. Akkor sem gondolta, hogy bármi gond lehet, amikor a férje elkezdett mindent megtenni, hogy ő mehessen a kislányért az iskolába. Átszervezte a munkáját, találkozókat megbeszéléseket mondott le, a felesége pedig azt gondolta, milyen nagyszerű apa.

A nő aztán egy nap meglátott egy e-mailt, amiben a Clarissa nevű tanárnő megköszönte a férjének, hogy segített neki megjavítani a számítógépét. A tanárnő a keresztnevén szólította a férjét, és megjegyezte, milyen szép az autója. Az asszony ekkor kérdőre vonta a férfit, miért szólítja őt a lányuk tanárnője Nate-nek, és honnan tudja, hogy milyen kocsival jár. A férfi elintézte annyival, hogy nem kell annyira ragaszkodni a formaságokhoz, Clarissa pedig akkor látta a kocsit, amikor egy napon pont akkor indult haza az iskolából, amikor ő a lányukért ment.

Az anya azt írja, nem nagyon bírja a konfliktusokat, várandósan pedig különösen érzékeny volt, így aztán annyiban hagyta az ügyet, annak ellenére, hogy a férje korábban egyszer már megcsalta. Még abból sem csinált ügyet, amikor a kislány egyik osztálytárásának anyja megkérdezte, hogy a számítástechnikával foglalkozó férje az iskolában dolgozik-e, mert sokat látja a férfit Clarissa számítógépénél ülni.

Egy napon aztán az anya segédkezett az iskolai koncert szervezésében, és véletlenül ottfelejtette a táskáját. A férje nem volt otthon, ezért a kislányukat a szomszédokra bízta, majd visszament a suliba. Azt írja, ma sem tudja miért, de úgy érezte, meg kell néznie Clarissa irodáját. Az egész épületben sötét volt már, de az irodában égett a lámpa. Amikor benézett, azt látta, hogy a férje szenvedélyesen csókolózik a tanárnővel.

Az anya teljesen lefagyott, a kezeit a szája elé kapta, hogy ne sikítson. Néhány perc múlva, amikor a férje kilépett az irodából, ugyanúgy találta őt, megmerevedve, a kezével a szája előtt. A nő csak annyit tudott mondani:

Hogy lehettél képes ilyesmire?

A várandós nő hazarohant, de a férje nem ment utána. Később, amikor a férfi hazaért, csak annyit mondott, sajnálja, hogy így kellett kiderülnie, majd fogta magát, összepakolt és otthagyta a várandós feleségét és a kislányát, hogy Clarissához költözzön.

A nő azt írja, azóta eltelt egy év, jól van, de hosszú időre lesz még szüksége ahhoz, hogy túltegye magát a férje hűtlenségén. Azt írja, egy napon, ha elég idősek lesznek hozzá, elmeséli majd a gyerekeinek az egész ügyet.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Thinkstock)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik