Élet-Stílus

Így jött rá a várandós anya, hogy a férje megcsalja a lányuk tanárnőjével

24.hu
24.hu

2018. 11. 07. 08:43

Egy ártatlannak tűnő, mégis gyanús megjegyzéssel kezdődött az egész – így indul annak a névtelenségét megőrző nőnek a beszámolója, aki a kisgyermekes brit szülők, Kidspot nevű fórumán írt arról, hogyan jött rá, hogy a férje megcsalja őt az elsős kislányuk egyik tanárnőjével.

A fiatal anyuka történetéről a Mirror számol be. A nő második gyermekét várta, amikor elsőszülött kislánya elkezdte az iskolát. Egy napon az apja ment a gyerekért, és amikor hazaért, azt találta mondani, hogy:

Nahát, a tanárok ma már egyáltalán nem úgy néznek ki, mint gyerekkoromban!

Az anya azt írja, így utólag, már ekkor gyanút kellett volna fognia, de elengedte a füle mellett a megjegyzést. Akkor sem gondolta, hogy bármi gond lehet, amikor a férje elkezdett mindent megtenni, hogy ő mehessen a kislányért az iskolába. Átszervezte a munkáját, találkozókat megbeszéléseket mondott le, a felesége pedig azt gondolta, milyen nagyszerű apa.

A nő aztán egy nap meglátott egy e-mailt, amiben a Clarissa nevű tanárnő megköszönte a férjének, hogy segített neki megjavítani a számítógépét. A tanárnő a keresztnevén szólította a férjét, és megjegyezte, milyen szép az autója. Az asszony ekkor kérdőre vonta a férfit, miért szólítja őt a lányuk tanárnője Nate-nek, és honnan tudja, hogy milyen kocsival jár. A férfi elintézte annyival, hogy nem kell annyira ragaszkodni a formaságokhoz, Clarissa pedig akkor látta a kocsit, amikor egy napon pont akkor indult haza az iskolából, amikor ő a lányukért ment.

Az anya azt írja, nem nagyon bírja a konfliktusokat, várandósan pedig különösen érzékeny volt, így aztán annyiban hagyta az ügyet, annak ellenére, hogy a férje korábban egyszer már megcsalta. Még abból sem csinált ügyet, amikor a kislány egyik osztálytárásának anyja megkérdezte, hogy a számítástechnikával foglalkozó férje az iskolában dolgozik-e, mert sokat látja a férfit Clarissa számítógépénél ülni.

Egy napon aztán az anya segédkezett az iskolai koncert szervezésében, és véletlenül ottfelejtette a táskáját. A férje nem volt otthon, ezért a kislányukat a szomszédokra bízta, majd visszament a suliba. Azt írja, ma sem tudja miért, de úgy érezte, meg kell néznie Clarissa irodáját. Az egész épületben sötét volt már, de az irodában égett a lámpa. Amikor benézett, azt látta, hogy a férje szenvedélyesen csókolózik a tanárnővel.

Az anya teljesen lefagyott, a kezeit a szája elé kapta, hogy ne sikítson. Néhány perc múlva, amikor a férje kilépett az irodából, ugyanúgy találta őt, megmerevedve, a kezével a szája előtt. A nő csak annyit tudott mondani:

Hogy lehettél képes ilyesmire?

A várandós nő hazarohant, de a férje nem ment utána. Később, amikor a férfi hazaért, csak annyit mondott, sajnálja, hogy így kellett kiderülnie, majd fogta magát, összepakolt és otthagyta a várandós feleségét és a kislányát, hogy Clarissához költözzön.

A nő azt írja, azóta eltelt egy év, jól van, de hosszú időre lesz még szüksége ahhoz, hogy túltegye magát a férje hűtlenségén. Azt írja, egy napon, ha elég idősek lesznek hozzá, elmeséli majd a gyerekeinek az egész ügyet.

(Kiemelt képünk illusztráció, fotó: Thinkstock)

vissza a címlapra

Ajánlott videó mutasd mind

Feloszlatták a Lánchíd spontán blokádját

Kommentek

Hungary's Bence Banhidi (C) vies with Denmark's Rasmus Lauge Schmidt (2ndL) during the IHF Men's World Championship 2019 Group II handball match between Denmark and Hungary at the Jyske Bank Boxen arena in Herning on January 19, 2019. (Photo by Jonathan NACKSTRAND / AFP)
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.