Élet-Stílus

Egy étteremben egy idegen kezébe nyomta újszülöttjét egy 14 éves lány, majd elrohant

abc7
abc7
Elképesztő jelenet zajlott le egy étteremben május 19-én délután New Jerseyben, miután egy kétségbeesett kamaszlány lépett be az ajtón, karjaiban egy újszülöttel és segítséget kért.

A lány a Jersey Cityben működő El Patron étterembe sétált be, odament a pulthoz, azt mondta a babát az utcán találta, és segítséget kért. A kiszolgáló megdöbbenésében azt sem tudta, mit válaszoljon, de az egyik vendég gyorsan közbelépett – írja az abc7 című hírportál.

Alease Scott és a barátja, Walter Cocca éppen ebédeltek, amikor megjelent a lány a babával. Az elsősegélyben és újraélesztésben jártas Scott rögtön látta, hogy baj van, ezért odalépett a lányhoz, és megkérdezte, hogy ellenőrizheti-e a baba életfunkcióit.

A lány azonnal Scott kezébe nyomta babát, akin még rajta volt a köldökzsinór csonkja. Míg Scott a kicsire koncentrált, a lány lassan kiment az étteremből és elrohant. Scott látta, hogy babának légzési nehézségei vannak, ezért mentőt hívott. Azt mondja, amint a babára rákerült az oxigénmaszk, azonnal jobban lett.

A rendőrség később megtalálta a 14 éves anyát is, ő és az újszülött is jól vannak. A babát a hatóságok adoptációs listára tették, az anya ellen nem emeltek vádat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik