Élet-Stílus

Felbosszantotta a rendőröket a férfi, aki részegen Celine Dionra változtatta a nevét

Frank Trapper/Corbis via Getty Images
Frank Trapper/Corbis via Getty Images

(Egykoron) Thomas Dodd legutóbbi karácsonya több mint különös volt: a férfi egy csomó Celine Dion koncertvideót nézett, miközben ivott, és a végén annyira részeg lett, hogy meg is változtatta a nevét – Celine Dionra. Ő ebből sajnos semmire nem emlékszik, a Birmingham Live-nak adott interjúja alapján egy hivatalos levélből értesült az új nevéről. Mint kiderült, illuminált állapotában 89 fontért felvette az énekesnő nevét, és elintézte a szükséges papírmunkát is hirtelen ötlettől vezérelve.

Azóta a 31 éves férfi élete sosem unalmas, egy csomó műsorba meghívják. Dion (Dodd) a LADBible-nek egy interjú során azt a történetet is elmesélte, hogy majdnem letartóztatták a neve miatt. Az egyébként digitális kommunikációs menedzserként dolgozó férfi kocsija lerobbant egy forgalmas úton, és az arra járó rendőröktől kért segítséget, akik szerették volna felvenni az adatait, de csak nagyon nehezen hitték el, hogy a férfi nem szórakozik velük, amikor a nevét kérdezték.

Minél inkább próbáltam meggyőzni a rendőrt, annál idegesebbé vált. Szerencsére a YouTube-on lévő videóm megmentett”

– mesélte, hozzátéve, hogy a problémát az jelentette, hogy nem voltak nála a papírjai. Sok ideig tartott, mire eszébe jutott, hogy megmutathatná a netes videót is és akkor hinnének neki, addig meglehetősen közel járt ahhoz, hogy bilincsben vigyék el.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik