Élet-Stílus

Kibérelt egy ingatlant a 19 éves anélkül, hogy megnézte volna. Csak ott tudta meg, egy nyugdíjasotthonba költözött

Ezért (is) érdemes előbb megnézni egy ingatlant, mielőtt meg- vagy kivesszük.

A 19 éves Madison Kohout az interneten keresztül kibérelt egy két hálószobás ingatlant, mikor Oklahomából Arkansasba költözött. Nem nézte meg előtte személyesen, hol is van az új otthona, így teljesen ledöbbent, mikor megérkezett. Pontosabban nem is egyből, egy hétig nem esett le neki a tantusz. Arra lett csak figyelmes, hogy mindenki a környéken 65 év feletti.

Egy hét után lelt csak egy táblára, mire végre leesett neki, egy nyugdíjas közösségbe költözött.

Ez nem más, mint egy kis falu, egyfajta idősotthon. Itt ajánlanánk a témába illő Isten hozott a Mennyországban! című dokumentumfilmet.

Kapcsolódó
Élni mennek a „nyugdíjasok Disneylandjébe”, nem meghalni
A floridai The Villages a nyugdíjasok földi paradicsoma, ahol látszólag minden szép és jó. Lance Oppenheim dokumentumfilmje kicsit árnyalja ezt a képet.

A felfedezését meg is osztotta a TikTok-oldalán, majd újabbakban arra is válaszolt, milyen itt az élet.

@itsme.madiiii

this is not even a joke LMAO ##fyp ##WidenTheScreen ##seniorcitizens ##apartment ##moving ##outofstate ##oof ##reallife

♬ original sound - Lauren Wisken

Egyrészt csendes, mert mire ő hazaérkezik, addig a legtöbb szomszéd már alszik. „Nagy előnye” az apartmannak, hogy akkor hallgat zenét, amikor csak akar, mert „néhányuk meg sem hallja” – viccelődik. De mindenki nagyon kedves, érdeklődnek a hogyléte felől, és bármerre is jár, mindig teaidő van. Majd a videó végén azzal viccelődik:

És csak, hogy emlékeztessek mindenkit, ha azzal küzdesz, hogy kifizesd a bérleti díjat, csak kezd bele a nyugdíjas létbe idejekorán!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik