Élet-Stílus

Rendőrök vetettek véget az álomesküvőnek

Vakmerő szervezési kísérlet volt.

Egy floridai pár meghívta a rokonokat, barátokat az esküvői szertartásukra és a lagzijukra; életük nagy napján pillanatok alatt híresek lettek. De nem biztos, hogy ennek örülnek.

Április 17-ére invitálta Courtney Wilson és menyasszonya, Shenita Jones a násznépet a nagy nap eseménysorozatára, amit a Southwest Ranches településen található „álomotthonukban” és birtokukon szerveztek. Legalábbis ez szerepelt a meghívókon.

Mint ahogy azt is írták, a „királyi pár” esküvői szertartása délután fél 4-kor kezdődik, a következő programpont „koktélparty a vörös szőnyegen”, majd pedig este 7-től vacsora, lakodalom következett.

Volna.

A South Florida Sun Sentinel című lapra hivatkozó Independent-cikk szerint ugyanis volt egy kis gond a meghívással és a ceremóniával:

a párnak az égvilágon semmi köze nem volt a meghívóban szereplő kastélyhoz és birtokhoz.

Az ingatlan ugyanis egy Nathan Finkel nevű ember tulajdona, aki két éve próbálja azt eladni, potom 5,7 millió dollárért (1,7 milliárd forint). A több mint 1500 négyzetméteres kastélyban többek között kilenc hálószoba, színházterem, bowling-pálya található.

Nathan Finkel ugyan nem a kastélyban lakik, de a tervezett Wilson-esküvő napján pont a birtokon található másik épületben tartózkodott, amikor az ifjú pár hozzálátott az előkészületekhez. Értesítette a rendőrséget.

A floridai lap megszerezte a hangfelvételét annak a beszélgetésnek, ami Finkel és a 911-es segélyhívószám diszpécsere között zajlott: a tulajdonos a telefonban arról panaszkodott, hogy idegen emberek járkálnak a telkén, azt állítják, hogy itt lesz egy esküvő, ő erről nem tud semmit, de nem szeretné, ha itt lennének.

A bejelentés nyomán a birtokon rendőrök jelentek meg, akik közölték a házasulandókkal és a többi jelenlevővel, hogy távozzanak. Úgyhogy távoztak. Eljárás nem indult az ügyben

Az ügyben megszólalt a városi ügyész, aki szerint Wilson korábban többször is járt a birtokon, potenciális vevőnek kiadva magát, sőt engedélyt is kért Finkeltől, hogy a kertben megrendezhessék az esküvőjüket, de ő nemet mondott a kérésre.

A pár ennek ellenére azt gondolta, senki nem lakik az épületekben, így nem sejtették, hogy a tulajdonos épp ott lesz a közelben, amikor össze akarnak házasodni.

 

 

Kapcsolódó
Kiakadtak a kommentelők egy esküvői meghívó mellékletén
Csak az A csoportosoknak biztosítottak fix helyet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik