Élet-Stílus

Kiakadtak a kommentelők egy esküvői meghívó mellékletén

Csak az A csoportosoknak biztosítottak fix helyet.

Komoly vitát generált egy fotó a Twitteren.

Egy New York-i nő, Mary von Aue posztolta az alább látható képet egy esküvői meghívóhoz csatolt „mellékletről”, ami meglehetősen megosztja a kommentelőket. Hogy ő maga kapta-e a meghívót vagy ismerősétől származik a fotó, nem derül ki (különösebben nem is változtat a vitatémán), mindenesetre a következő szöveggel töltötte fel a Twitterre:

Egy tényleg ez esküvői meghívóhoz volt csatolva

Az ifjú pár által a násznépnek írt üzenet arról szól, hogy a lagzi vendégeit három csoportra osztották: A, B és C. Az A-csoportba kerültek azok a szerencsések, akiknek biztos a helyük az eseményen, így őket arra kérik, hogy mielőbb jelezzék részvételi szándékukat.

A B-sek és a C-sek a resztli: ők abban az esetben vehetnek részt a lakodalomban, ha az A-csoportból valaki lemondja a részvételt.

A meghívóhoz tartozó mellékletben azt írják:

Kérjük, figyeljétek az esküvői weboldalunkat, ahol jelezni fogjuk, ha esetleg felszabadul hely.

A kommentelőknek azonban nemcsak az volt döbbenetes, hogy a vendégeket fontosság szerint kategorizálták (és még meg is mondták nekik, hogy e tekintetben melyik csoporthoz tartoznak), hanem az is, ami ezután következik a mellékletben:

Arra bátorítjuk vendégeinket, hogy amennyiben lehetséges, fogadjanak babysittert erre az estére, és hagyják otthon a gyerekeiket. Amennyire szeretjük a gyerekeiteket, annyira szeretnénk mindent megtenni, hogy minél több vendéget tudjunk fogadni. Az egyedülálló vendégeinket arra kérnénk, tekintsenek el a plusz 1 fővel való érkezéstől. Köszönjük a megértéseteket.

A kommentek szerint – bár néhány hozzászóló semmi kivetnivalót nem lát a kérésekben – nem sokan gondolják úgy, hogy ezeket a kéréseket megértéssel lehetne fogadni. Idézünk néhány hozzászólást:

Egy ilyen ember nálam a „Z” csoportba kerülne élete végéig.

A kedvenc részem a „Kérjük, figyeljétek az esküvői weboldalunkat” – azaz olyan fontosnak tartod magad, hogy azt gondolod, valaki folyamatosan az esküvői oldaladat nézegeti. Ha én a B vagy a C csoportban lennék, azt válaszolnám: „Ezt én kihagynám, és a további kapcsolattartást is. Köszönöm.”

Bizarrnak tartom közölni az emberekkel, hogy ők csak a tartalékok listáján vannak.

 

Kiemelt kép: Getty (illusztráció)

A lagzi közben halt meg a feleség
Diós bonbon okozta a tragédiát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik