Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: Nánásiék megvették a kisboltjukat, a ghánai nők nem bírták a rengeteg szexet

YouTube / Nánásiék
YouTube / Nánásiék
Mint minden héten, most is mutatjuk, mely cikkeinket olvasták leginkább tavaly ilyenkor.

Kellemetlen meglepetés ért egy brit nővért. Sam Halms koronavírusos betegeket látott el. Az egyik környékbelit ez a tény elkerülte, így egy cetlit hagyott a nőnek az autóján, amiben az állt:

Látom, ahogy minden nap autókázol. Egyenruha nélkül, szóval ezeket az utak egyáltalán nem létszükségletűek. Te is része vagy a problémának! Maradj otthon, óvj meg minket és az egészségügyet. Ja és feljelentettelek.

Kapcsolódó

Kerner Zsolt kollégánk véleménycikkben írt arról, hogy nem azért szeretné elhagyná végre panellakását az első hullámban, mert felelőtlen, hanem mert másképpen begolyózna.

Ismerős?
Nem azért mennének ki a panelból a szabadba, mert felelőtlenek, hanem mert enélkül megőrülnének
A budapesti közterek lezárása rossz döntés, ami elveszi az állampolgároktól a lehetőséget arra, hogy fegyelmezetten és szabálykövetően bírják ki a járvány hónapjait. Ha nem bízunk annyira a saját polgárainkban, hogy azok képesek felelős döntéseket hozni, akkor nem is fognak.

Egy éve már annak is, hogy Ördög Nóra és Nánási Pál kisboltot vettek – a többi pedig már történelem.

Kapcsolódó

Egész fura mellékhatásai voltak a koronavírus-járványnak az afrikai kontinensen: ghánai nők a karantén feloldását követelték, ugyanis nem bírták a sok szexszel.

Kapcsolódó
Nem bírják a rengeteg szexet: a karantén feloldását követelik a ghánai nők
A férfiak semmi mást sem tudnak kitalálni, amivel elüthetnék az időt.

A skót June Almeidáról is írtunk, aki a vírusok képalkotásának egyik úttörője volt, cikkünk apropóját pedig az adta, hogy a kutató volt az, aki 1964-ben a londoni St Thomas’s Hospital laboratóriumában dolgozva felfedezte a koronavírusokat.

Micsoda sztori
Egy buszsofőr lánya fedezte fel a koronavírusokat
June Almeida 1964-ben azonosította az első humán koronavírusokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik