Élet-Stílus koronavírus

Nem bírják a rengeteg szexet: a karantén feloldását követelik a ghánai nők

A koronavírus-járvány miatti korlátozásoknak érdekes mellékhatásaik vannak, a világon mindenütt. Például, mivel az emberek otthon ülnek, összezárva, jóval több idejük marad a szexre. Ám ennek nem mindenki örül egyformán.

Nők egy csoportja azért könyörög az afrikai Ghánában, hogy az ország vezetése mielőbb oldja fel a kijárási tilalmat, mert nem bírják a rengeteg szexet, amit az unatkozó férjeik és barátaik elvárnak tőlük – írja a helyi médiára hivatkozva a Daily Star című brit bulvárlap.

Egy Nana Akufo-Addo elnöknek címzett, nyílt videoüzenetben egy nő elmondja, hogy a karantén elrendelése óta, rengeteg nő ébred arra, hogy a párja merev pénisszel szexet akar tőle. Amikor a végére érnek, a nők elkezdenek főzni, a férfiak pedig egy darabig a tévét nézik, vagy a közösségi szájtokon lógnak, de hamar megunják, újra szexet akarnak, és ez így megy egész álló nap.

Ez túl sok! Nem ezért vagyunk karanténban, hanem a koronavírus miatt. Elfáradtunk!

– mondja sorstársai nevében a videón szereplő nő. Az üzenetét több tízezren osztották meg.

Ghánában április elején, rendeltek el háromhetes karantént a járvány gócpontjainak számító nagyvárosi területeken, ahol csak a nélkülözhetetlen munkát végzők léphetnek utcára. A közel 30 millió fős nyugat-afrikai országban eddig 566 koronavírusos megbetegedést regisztráltak, és nyolcan haltak bele a fertőzésbe.

(Kiemelt képünkön: kihalt utca a karantén alá vont ghánai Accrában, fotó: Fotó: Christian Thompson / Getty / Anadolu Agency)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik