Élet-Stílus koronavírus

Meg akarta ölni a férjét, mert a férfi be lett oltva

Tetra Images / Gettyimages - Illusztráció
Tetra Images / Gettyimages - Illusztráció
Az idős amerikai nő a rendőröknek azt mondta, dühös volt férjére a covid-oltás miatt.

Letartóztattak egy 74 éves nőt az amerikai Carson City városában, mert le akarta lőni a férjét, amiért beadatta magának a covid19 elleni oltást – jelentette a helyi sajtó. A férj a rendőröknek elmondta, felesége nagyon dühös lett rá, amiért megkapta a vakcinát. Üvöltözni kezdett fele, majd tárgyakkal dobálta meg, és végül a fiókjából elővette a pisztolyát, ráfogta, és közölte, hogy agyonlövi őt és saját magát is. A férfi ezután elmondása szerint kihátrált a kertbe, és hívta a rendőröket.

Deborah Ellen McCauley a rendőrségi jelentés szerint a kiérkező rendőröknek elmondta, hogy azért volt dühös a férjére, mert aggódik az oltás mellékhatásai miatt. A nő elismerte, hogy a fegyvert kibiztosítatta, és ráfogta a férjére. Ezután a nőt azonnal őrizetbe vették, és közölték vele, hogy joga van hallgatni, és bármit mond, az felhasználható ellene a bíróságon.

Amikor egy rendőr további kérdéseket akart feltenni neki, a nő közölte vele, hogy „dugja fel a seggébe” a kérdéseit, és nem válaszolt többre. A nő ellen halálos fegyverrel végrehajtott támadás gyanújával indítottak eljárást, és előzetes letartóztatásba helyezték, amiből húszezer dolláros (hatmillió forint) óvadék megfizetése ellen szabadulhat.

Kapcsolódó
Tényleg mutációs apokalipszis szabadul ránk az oltások miatt?
A rövid válasz: nem. A hosszú válasz: akkor lesz nagyobb baj, ha nem oltatunk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik