Élet-Stílus

Rossz hírünk van: ha ezeket az emojikat használja, hivatalosan is öregnek számít

Iefym Turkin / Getty Images
Iefym Turkin / Getty Images

Egyre inkább éleződnek a különbségek a generációk között, ezt mi sem mutatja jobban, mint hogy a Z generáció Tiktokon osztja a millenniumiakat, millennialokat, vagy nevezzük őket bárhogyan (elméletileg az 1980–1994 közöttieket soroljuk ide). Kapott már hideget-meleget az idősebb generáció azért, mert oldalt választja el a haját, szűk farmert hord, szereti a Harry Pottert, a kávét és a bort, és Buzzfeed-kvízeket töltöget ki. Ehhez jön most még az hozzá, hogy az sem mindegy, milyen emojikat használ az ember.

Kapcsolódó
Eddig a boomereket utáltuk, újabban viszont a millennialok lettek a röhejes generáció
Elérkeztünk oda, hogy a Z generáció tagjai kiröhögik a Harry Potter-imádó, kávéőrült millennialokat, akik azt hiszik magukról, hogy fiatalok és lazák, pedig már a saját szüleikké öregedtek.

Egy friss kérdőív szerint, amelyben 16-24 éveseket kérdeztek meg, tíz olyan emoji van, aminek használatával azt mutatja az ember, hogy túl van a legjobb évein, és neki már csak lefelé vezet az út. 😂

A fiatalok szerint a következő emojik azok, amelyeket már csak az öregek használnak:

  1. 👍
  2. ❤️
  3. 👌
  4. ✔️
  5. 💩
  6. 😂
  7. 🙈
  8. 👏
  9. 💋
  10. 😬

Bármennyire próbálja kiiktatni a Z generáció, a sírva röhögős emoji még mindig a legnépszerűbb, talán azért, mert az online térben még mindig a 24 év felüliek vannak többen. A legkevésbé népszerű minden korcsoportban a két csonttal keresztezett koponya volt.

Senki nem mondhatja tehát, hogy nem szóltunk: ha nem szeretné beégetni magát a fiatalok előtt, vagy újra igazán fiatalnak akarja érezni magát, semmiképpen ne használja a fenti tíz emojit, lehetőleg soha többé. 💩

Ajánlott videó

Olvasói sztorik