Élet-Stílus

Rapzene kezdett el bömbölni az online misén

Getty Images
Getty Images

Alaposan meglepte a hívőket egy ír pap, aki az online közvetített istentiszteleten véletlenül rapzenét játszott le – számolt be róla a LadBible.

Pat atya éppen belefogott a közvetítésbe egy donegali templomból, és már kezdte mormolni az áldást, amikor a Black the Ripper nevű előadó Young Prophet című dala csendült fel a hangrendszerből. Az atya azonban a helyzetet felmérve frappánsan reagált, azzal viccelődött, hogy ezen a reggelen Black the Ripper próbálja felébreszteni a résztvevőket egy kis rappel, és reméli, hogy mindenki vérnyomása rendben van.

A település plébániája is inkább a baki vicces oldalát fogta meg: még a Facebook-oldalukra is posztoltak egy fotót az előadóról az alábbi kísérőszöveggel: „Kérjük álljanak fel a nyitóhimnuszunkhoz…” – mindezt kiegészítve két majmos emodzsival.

Úgy tűnik, a lehető legjobban jöttek ki a helyzetből, mert a számítógép előtt ülők is díjazták a poént. A Facebookon hagyott kommentek alapján többen is nevettek a jeleneten, és megdicsérték az atyát, amiért gyorsan feltalálta magát.

Please stand for our opening hymn….. 🙉🙈

Közzétette: Kincasslagh Parish – 2021. március 3., szerda

 

Tavaly egy másik online misén történt baki: akkor egy olasz pap hagyta bekapcsolva a filtereket, így szemüveg, szakáll, cicafül és más dolgok kerültek az arcára:

Kapcsolódó
Szenzációsat bakizott egy misét közvetítő olasz pap
Bekapcsolva hagyta a videós effekteket, így szemüveg, szakáll és cicafül került a fejére élő adásban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik