Élet-Stílus

Kilométerekre sodródtak a tengeren egy felfújható gumimatracon, de legalább volt sok sörük

CreativaImages / Gettyimages - Illusztráció
CreativaImages / Gettyimages - Illusztráció
Egyik haverjuk mentette ki az ausztrál fiatalokat.

Kis híján tragédiába fulladt egy jókedvű strandolás két ausztrál fiatal számára, akik úgy gondolták jó móka lesz, ha egy felfújható matraccal, és egy sörökkel teli hűtőládával sodortatják magukat egy kicsit a tengerben, Nyugat-Ausztrália partjainál. Az erős szél ugyani a nyílt tenger irányába kezdte vinni őket, és hiába próbáltak a kezükkel evezni, semmit sem tudtak tenni ez ellen – írta a LADBible.

Noah Palmer a Channel 7 ausztrál televíziónak elmondta, hogy barátjával, Jackson Perry-vel azt tervezték, hogy nem mennek tovább száz méternél a parttól, de mire észbe kaptak, már tehetetlenül sodródtak a tengeren.  A mobiljaik ráadásul lemerülés közeli állapotban voltak, így nem sok lehetőségük volt a segítségkérésre.

Egyik barátjukat hívták fel, aki gyorsan jetskire pattant, és elindult megkeresni őket. Palmer és Perry szerencséjére barátjuk végül rájuk bukkant, amikor már négy kilométerre voltak a partoktól.

A két fiatal elmondta, nagy szerencse volt, hogy volt náluk sör, mert anélkül biztosan sokkal rémisztőbb lett volna az a három óra, amit a gumimatracon sodródva töltöttek el.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik