Élet-Stílus

Sört itatott a kislányával egy ausztrál anya, és nem érti, mi ezzel a probléma

Hatalmas felháborodást váltott ki a közösségi portálokon egy ausztrál anya viccesnek szánt fotója. A nő lefényképezte, ahogy az egy – másfél év körüli kislánya belekortyol a söröspoharába, majd a képet megosztotta a Facebookon. Aztán nem értette, miért szakad a nyakába annyi indulat.

Imád belekóstolni anya sörébe – írta a nő a Facebookon, a nyilvánosan megosztott a fotó mellé. Aztán sorjázni kezdtek a hozzászólások, és ki durvábban, ki finomabban, de mindenki azt írta, hogy a nőnek nem lenne szabad ezt csinálnia – írja a News.com.au.

Volt, aki hozzátette, jobb lenne, ha az anya azonnal törölné a fotót, mert a hatóságok el is vehetik tőle a gyermeket, amiért alkohollal itatja. Az anya bedühödött, mert értette, hogy mi az emberek problémája.

Fotó: News.com.au / Reddit

Azt írta, akinek problémája van a fotóval, bizonyára nem volt még anya, mert fogalma sincs róla, hogy működnek a dolgok valóságban. A kislány csak egy korty sört kapott, ezért senkinek sem kellene úgy reagálnia, mintha heroint lőtt volna be a neki. Hozzátette, az ő anyja is mindig adott neki egy-egy korty sört gyerekkorában, sőt, amikor fogzott, whiskyvel kenegette az ínyét, mégsem lett semmi baja, boldog és egészséges felnőtt lett belőle.

A fotó később mégis eltűnt a Facebookról, ám valaki csinált róla egy képernyőmentést, és feltöltötte a Reddit közösségi portálra. A kommentelők ott is kivétel nélkül azt írták, hogy egy anyának soha sem szabadna ilyesmit csinálnia.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik