Élet-Stílus

A hajlakk helyett ragasztót használó nő családtagjai is leborotválták a hajukat

Tessica Brown nem elég, hogy hajlakk helyett ragasztóval rögzítette a haját, de annyira szerencsés, hogy puszta szeretetből a nővérei és az édesanyja is frizurát váltottak miatta.

A 40 éves Tessica Brown egy szempillantás alatt közösségi média sztárrá vált, miután elfogyott otthon a hajlakkja, ezért egy Gorilla Glue ragasztót rakott a hajába. A nő először az internet népétől kért segítséget, majd egy nagylekű orvos jóvoltából ingyenesen hajtották végre rajta a hajplasztikát – írta meg a Dalily Star.

A ragasztós nő azóta rövid frizurával nyomul. Elmondása szerint megbánta tettét, és nem így akart híressé válni, ennek némiképp ellentmond az a tény, hogy egy saját webshopot is létrehozott. Ráadásul a családja feltétlen támogatását is élvezi, ugyanis a testvérei és az édesanyja szolidaritásból rövid frizurára váltottak. A családi fotó az eredeti cikkre kattintva tekinthető meg.

A nő jelentős pénzösszeget szedett össze az online támogatóitól, egészen pontosan közel 6 millió forintnak megfelelő adományt kapott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik