Szórakozás

Perrel fenyegeti a kétkedőket a nő, aki hajlakk helyett ragasztóval lőtte be a haját

youtube / entertainment tonight
youtube / entertainment tonight
Egyikük kamera előtt próbálta ki, milyen az, amikor ragasztót fúj a saját hajára.

A múlt héten az egész világ megismerhette Tessica Brown történetét, miután egy januári napon a nő otthonában elfogyott a hajlakk, amit a szépítkezés közben véletlenül egy Gorilla Glue nevű, kifejezetten erős ragasztóval próbált pótolni.

Ezután a Tiktok népéhez fordult segítségért, és már csak idő kérdése volt, hogy mikor lesz világhírű a története. Azóta egy Dr. Michael Obeng nevű plasztikai sebész jóindulatának köszönhetően térítésmentesen esett át az első olyan beavatkozáson, amivel a szeretnék a haját megmenteni.

Azonban többen is szkeptikusan fogadták a balesetet. Vannak, akik szerint szenzációhajhászat az egész, és ennek nem győznek hangot adni. A TMZ értesülései szerint például Gossip of The City nevű instagramos pletykablog szerkesztői egyenesen azt állítják, hogy a baleset meg sem történt, és Brown csak azért találta ki az egészet, hogy pénzt gyűjthessen vele.

A cáfolatban egyenes odáig mentek, hogy megosztottak egy 15 perces videót, amiben egy másik nő bemutatja, milyen hatással van a hajára a szóban forgó ragasztó. Ezt a lejáratóhadjáratot annyira megelégelte Tessica Brown, hogy a blog szerkesztőjét, Ashley Germont azóta hivatalos úton is perrel fenyegeti.

Egy dolog biztos, ha végül bíróságon köt ki az ügy, szórakoztató tárgyalás elé nézünk.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gossip Of The City (@gossipofthecity_) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik