Élet-Stílus

Pásztor Anna orvosa szerint csak a szerencsén múlt, hogy a törött bordája nem szúrta át a tüdejét

TV2
TV2
Így táncolta végig a Dancing with the Stars műsorát.

Az énekesnő nagyjából négy hónappal ezelőtt, október végén a Dancing with the Stars harmadik adásának főpróbáján törte el a bordáját, de csak néhány hete beszélt róla. Azért, mert ő is csak akkor tudta meg. A verseny orvosa ugyanis azt gondolta, hogy csak izomhúzódásról van szó, de idén januárban egy röntgen során kiderült, hogy komolyabb volt a probléma.

Kapcsolódó

Tegnap megkaptam az orvosi “zöld utat”: mehet tovább MINDEN, kb összeforrt már a bordám!!!:) Január elején elmentem röntgenre, mert az egyik bordámon észrevettem egy kis puklit… »A rossz hír, kisasszony, hogy eltörte a bordáját, a jó hír, hogy már-már összeforrt, ami nagy szerencse az elmúlt hetek heves táncikálása közepette, esetleg vigyen gyertyát egy közeli templom falára, hogy nem engedte a Jóisten, hogy átszúrja a törött borda a tüdejét…« szólt az orvosi szakvélemény

– kezdte posztjában Pásztor Anna.

Azért ez egy közelben becsapódott kézigránát volt!!! A Dancing with the stars 3. adásának főpróbáján sérültem le egy emelésnél, akkor bordaközi izomhúzodást mondott a helybeli doki, kaptam izomlazítót, fajdalomcsillapítót, és a tánc megállíthatatlan szenvedélyét, ami tovább hajtott!!! Terve lehet velem a Föntieknek, hogy így vigyáznak rám…pedig mindig fejest ugrok a mélyvizekbe, csak győzzem meghálálni!:) Akkor jövő héttől, lassanként de beindítom megint a rakétákat:)))) Kalandra fel, köszönöm Élet!!!:)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik