Élet-Stílus

Saját magával szexel és tüllszoknyában pózol a férfi, amíg a szexbabája szervizben van

Getty Images (illusztráció)
Getty Images (illusztráció)
A kazah testépítő szexbabája és egyben felesége hónapok óta javítás alatt áll, de nem kell féltenünk a furcsa pasit, mert saját magáról akar egy szexbabát, férfiakkal is házasságot kötne, vonzódik a kopasz csirkékhez, és néha felvesz egy-egy női ruhát.

Jurij Tolochko december óta nélkülözi feleségét, Margot. A szexbaba ugyanis megsérült, és szervízbe került, ebből kifolyólag a házaspár tagjai bizonytalan ideig nem lehetnek együtt. Azonban a kedves férj így sem unatkozik, és az Instagram-követői legnagyobb örömére most is szolgált meglepetésekkel – írta meg a Daily Star.

Legutóbb magára öltött egy tüllszoknyát, és meglehetősen extrém képeket is készített. A rajongók imádták a szoknyában fotózkodó férfit, de egyfolytában azt kérdezték, hogy hol van a felesége. A hónap elején azt írta, hogy hamarosan otthon lesz az asszony, de úgy látszik, a szexbaba rehabilitációja még nem ért véget. Tolochko a tüllszoknyás fotókhoz hozzátette: ezek régi képek, de korábban is nagy sikert arattak a közösségi médiában, ezért úgy döntött, ismét közzéteszi őket.

A férfi nemcsak a szoknyás fotók feltöltésével foglalkozik, elmondása szerint önkielégítéssel tölti a szabadidejét, a csirkék felizgatják, és nagyon szeret maszturbálni. Ráadásul azt tervezi, hogy készíttet magáról is egy szexbabát, és azt sem tartja kizártnak, hogy a jövőben több felesége és férje lesz.

Vannak olyan kultúrák, ahol létezik a többnejűség. Tisztelem Margot, így nem vásárolok újabb szexbabát. Viszont lesznek még feleségeim és férjeim. A saját képmásomra formált szexbabával pedig élvezni fogom a szexet önmagammal

– nyilatkozta a testépítő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik