Szórakozás

Szexbábúját veszi feleségül a kazah testépítő

Instagram-oldala alapján teljesen elválaszthatatlanok.

Feleségül fogja venni barátnőjét Jurij Tolocsko kazah testépítő és színész. Ez önmagában nem lenne olyan nagy hír, hogy a fél világ beszámoljon róla. Ami különlegessé teszi a közelgő esküvőt, hogy a férfi „barátnője”, Margo, akivel már nyolc hónapja „jár”, egy szexbábú.

View this post on Instagram

Наше первое с @margo_party совместное путешествие #будущеенаступило #марго #мужикмарго #пресса #любофф #толочокоттолочко #моядевушка #lovestory #живинаполнуюкатушку #казахстан #юрийтолочко #толочкокачоккрасавчик #умныйкачок #качокромантик #кач #качок #атлет #болибилдинг #сексуальность #sexy #девушкамоеймечты #мачо #самец #альфа #beast #muscleman #prettygirl #нурсултан #астана #яготовцеловатьпесокпокоторомутыходила

A post shared by OddJak / Юрий Толочко (@yurii_tolochko) on

Tolocsko elmondása szerint egy bárban ismerkedett meg leendő feleségével, akit megvédett, amikor egy másik férfi rátámadt. A pár azóta teljesen elválaszthatatlan egymástól, legalábbis a férfi Instagram-oldala erről árulkodik. Szinte az összes képen együtt láthatóak.

https://www.instagram.com/p/B5xrVekJ2cP/

A sok közzétett képnek nem várt eredménye is lett. Tolocsko szerint Margo nagyon magára vette a külsejére vonatkozó kritikákat, ezért plasztikai sebészhez vitte, hogy javítsanak a kinézetén, és önbizalmán. A férfi a helyi sajtónak azt mondta, mindez egy „valódi klinikán történt, valódi orvosokkal”.

View this post on Instagram

Как бы тебе повезло Моей невесте Завтра мы идем тратить все свои Все твои деньги вместе (с) #будущеенаступило #марго #мужикмарго #пресса #любофф #моядевушка #lovestory #живинаполнуюкатушку #казахстан #марго #юрийтолочко #толочкокачоккрасавчик #умныйкачок #качокромантик #кач #качок #атлет #болибилдинг #сексуальность #sexy #девушкамоеймечты #мачо #самец #beast #muscleman #prettygirl #нурсултан #астана #яготовцеловатьпесокпокоторомутыходила @margo_v_pp photo by @sanat_mukanov

A post shared by OddJak / Юрий Толочко (@yurii_tolochko) on

Tolocsko azt nem közölte, hogy mikor lesz a nagy nap, és mikor házasodik össze szerelmével, aki (ami) elmondása szerint lehet, hogy „sokat káromkodik, de legbelül egy igazán érzékeny lélek”.

https://www.instagram.com/p/B4xrzUBJLgw/

A kiemelt kép illusztráció. Fotó:iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik