Élet-Stílus

Fura tárggyal csalta meg a szervizben fekvő feleségét a kazah testépítő

Folytatódik a modern kor legfurább szappanoperája.

Ha valaki azt hitte, a szervizelés után nem lehet már több fordulat a kazah testépítő és a szexbábú románcában, az alaposan tévedet.

Korábban mi is írtunk róla, hogy Jurij Tolocsko testépítő/színész/internetes híresség egy Margó névre keresztelt szexbábut vett feleségül, akivel egy bárban ismerkedett meg, és akivel az első pillanattól kezdve elválaszthatatlanok voltak. Közel egy év elteltével azonban Margó rejtélyes körülmények között megsérült, így Tolocsko kénytelen volt őt szervizbe vinni, ami azt is jelentette, hogy bizonytalan ideig külön kellett válniuk.

A Ladbible szúrta ki, hogy most egy megcsalással folytatódott a modern kori szappanopera, ugyanis Tolocsko a külön töltött időben megcsalta a feleségét egy fura alaku beazonosíthatatlan tárggyal.

Mint szinte mindenről, a férfi erről is töltött fel videót az Instagramra, itt kérdezte meg az egyik követője, hogy ugye nem épp a feleségét csalja meg.

Tolocsko az válaszolta:

Talán… Nem bírom ki, míg ő kórházban van.

A férfi korábban egyébként „plasztikai sebészhez” is elvitte a feleségét, akiről állítja, hogy egy bárban dolgozik. Annak tükrében, hogy milyen eseménydús az életük, valószínűleg nem most hallunk róluk utoljára.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik