Élet-Stílus

Időutazással gyanúsítják Elon Muskot

Britta Pedersen / POOL / AFP
Britta Pedersen / POOL / AFP
Elon Musk a XXI. század sikerembere. Azzal, hogy a PayPal alapítójaként dollármilliomossá vált, éppen csak elkezdte pályáját. Azóta többek között minden várakozás ellenére sikerült forradalmasítania az űrrepülést a SpaceX, és az autógyártást a Tesla Motors nevű cégeivel, január elején pedig az Amazont alapító Jeff Bezost megelőzve a világ leggazdagabb emberévé vált.

Vannak, akik szerint Elon Musk nem a képességeinek köszönheti elképesztő sikereit, hanem annak, hogy időutazó – írja a LadBible című brit bulvárportál.

A különös összeesküvés-elmélet hívei szerint, a bizonyíték Musk időutazó mivoltára néhány fotó, melyek Raymond Collishaw, első világháborús, kanadai vadászpilótáról maradtak fenn. A hasonlóság valóban szembeötlő.

Az elmélet annyira népszerűvé vált a közösségi oldalakon, hogy Musk tavaly februárban reagált is feltételezésekre. Elismerte, hogy ő valójában egy háromezer éves vámpír, és hozzátette: igen nehéz dolga volt a sok hamis személyisége megalkotásával az elmúlt századok során.

Az 1893-ban született Raymond Collishaw egyébként a brit Királyi Légierő (RAF) második legeredményesebb kanadai vadászpilótája volt az első világháborúban, 60 igazolt győzelemmel. Még a második világháborúban is szolgált, az afrikai hadszíntéren, 1943-ban szerelt le, majd 1975-ben 82 éves korában halt meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik