Élet-Stílus

Pumped Gabo a mai RTL Reggeliben: elfogytak a szavaink

rtl magyarország
rtl magyarország
Mondjuk Szabó Zsófinak is.

Pumped Gabo a Reggelibe volt hivatalos, aminek felvételére a vendégeknek a műsor nevéből adódóan is kora reggel kell megjelenniük. Nem történt máshogy Pumped Gabóval sem, aki viszont olyan rettenetesen viselte, hogy ilyen korán van dolga, hogy már a stúdióba vonulása közben is látszott rajta, hogy nincs teljesen képben, éppen hol is van pontosan. Ezt szóvá is tette, mármint azt, hogy délután három előtt ő még nem igazán képes a kommunikációra.

De ez még mindig csak az eleje az interjúnak, nemsokkal később Szabó Zsófi és Peller Mariann olyan témát érintettek, amire Pumped Gabo csak annyit mondott, jöhet a következő kérdés. Egy az egyben, mint két évvel ezelőtt Naomi Campbell, amikor azt kérdezték tőle, mit gondol Kendall Jenner modellkedéssel kapcsolatos kijelentéséről. De ez még mindig semmi, Pumped Gabo olyan szavakat és kifejezéseket használt, mint a „gádzsi”, valamint, hogy a „hajtósok után szaladgálni”, amikor arról beszélgettek, miért fogadott cölibátust pár hétre. Peller Mariann ekkor még próbálta felhúzott szemöldökkel megfejteni, hogy pontosan mit érthet utóbbi alatt, de Szabó Zsófi inkább feladta a próbálkozást, és igyekezett tovább lendíteni a beszélgetést.

Azt is megjegyezte, hogy mikor legutoljára találkozott Szabóval, még pont „összejövőben” volt férjével, és milyen érdekes, hogy most már „szétmenőben” vannak.

Kapcsolódó
Szabó Zsófi válásáról az egész ország értesült – kivéve Garami Gábort
Párkapcsolati témakörben hívták meg vendégként az RTL Reggelibe.

A kedvencünk, ahogy egy ponton Pumped Gabo viszont megszomjazott, de mivel előtte nem volt pohár, fogta magát és kortyolt egyet Szabó Zsófi vizéből. Annak ellenére, hogy a stúdióba csak friss negatív koronavírusteszttel lehet belépni, azért mégiscsak más poharába ivott bele. Ekkor már Peller is feladta a küzdelmet, hogy beszélgessenek, Szabó Zsófi pedig ránézett az órájára, hogy konstatálja, mindjárt vége az interjúnak, és addig inkább fejjel az asztalra borult.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik