Élet-Stílus

Túlélte egy mosógépbe szorult görény a százperces programot

Anastasiâ Alekseeva / EyeEm / Gettyimages - Illusztráció
Anastasiâ Alekseeva / EyeEm / Gettyimages - Illusztráció
Az állatorvosok mindössze egy százalék esélyt adtak arra, hogy a Bandit nevű állat életben fog maradni.

Hatalmas csodának, és a gyors orvosi ellátásnak köszönhetően túlélte egy kétéves görény, hogy bent maradt a mosógépben, és végiszenvedett egy száz perces mosását – jelentette a brit sajtó. A Bandit nevű állatot kezelő sebész elmondása szerint a görény „nagyon rossz” állapotban volt, amikor bevitték a Leeds városában található rendelőbe, és az orvosok mindössze egy százalék esélyt adtak arra, hogy életben fog maradni.

David Massey elmondta, hogy csapata azonnal elkezdett dolgozni a légmellel és zúzódásokkal bevitt állat megmentésén, és csodás módon alig négy órával később már tett is néhány bátortalan lépés. Az orvos hozzátette:

Ekkor már kezdtünk bizakodni, hogy csodával határos módon fel fog épülni.

Bandit gazdája, Jackie Redfern elmondta, hogy a legrosszabbtól tartott, mielőtt a klinikáról felhívták a hírrel, hogy az állat jól reagál a kezelésre.

Massey az esettel kapcsolatban arra hívta fel az állattulajdonosok figyelmét, hogy bár az ilyen mosógépes esetek nagyon ritkák, jobb odafigyelni, mert főleg télen előszeretettel mászhatnak be oda a szőrös kedvencek, hogy ott összegömbölyödve szundítsanak egyet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik