Élet-Stílus koronavírus

Ingyen marihuánát adnak mindenkinek, aki beoltatja magát a koronavírus ellen

jopstock / Gettyimages - Illusztráció
jopstock / Gettyimages - Illusztráció
Egy amerikai üzlet egy ciginyi ösztönzőt kínál az oltásra.

Az utca egyik magyar embere még január elején ravasz módszert javasolt riporterünknek arra, hogyan lehetne elérni, hogy mindenki beoltsa magát a koronavírus ellen.

A sörbe tegyétek bele a vakcinát, kinyitjátok a kocsmákat, és egy héten belül mindenki le van oltva.

Kapcsolódó
Az utca embere: Sörbe kellene betenni a vakcinát
60-70 százalékos átoltottság szükséges ahhoz, hogy kialakuljon a koronavírussal szembeni nyájimmunitás. Ehhez képest felmérések szerint Európában Magyarországon az egyik a legalacsonyabb az oltási hajlandóság.

Valami hasonló ösztönzőt talált ki az amerikai Michigan államban egy marihuánabolt, ami közölte, hogy ingyen marihuánát kínál mindenkinek, aki bizonyítani tudja, hogy beadatta magának a vírus elleni oltást.

A helyi sajtóban megjelent beszámolók szerint a Walles Lake városában működő, The Greenhouse of Walled Lake nevű üzletben egy előre megsodort marihuánás cigarettát adnak az oltást vállaló embereknek. A bolt péntektől egészen február végéig kínálja az ingyen cigit, amivel az oltás fontosságára hívják fel a figyelmet.

Az üzlet tulajdonosa közölte:

Az a célunk, hogy felhívjuk a figyelmet a covid-19 oltás fontosságára, miközben közösségünk ezzel a szörnyű járvánnyal küzd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik