Élet-Stílus

Gyerek volt a lopott autóban, a tolvaj visszament és leszidta az anyát

Westend61 / Gettyimages - Illusztráció
Westend61 / Gettyimages - Illusztráció
És még azzal is megfenyegette, hogy rendőrt hív rá, amiért szerinte felelőtlenül hagyta a bolt előtt leparkolt autóban a kisgyereket.

Egy autótolvaj leszidott, majd azzal fenyegetett meg egy anyukát, hogy rendőrt hív rá, mert benne hagyta négyéves gyerekét az autóban, amit ellopott egy bolt elől az amerikai Beaverton városában – jelentette a helyi sajtó. Az eset szombaton, helyi idő szerint reggel 9 óra után pár perccel történt az Oregon államban található városban.

Az Oregonian című lapnak a városi rendőrség szóvivője elmondta, hogy az anyuka csak pár percre ugrott be egy élelmiszerüzletbe, hogy tejet és hús vásároljon, és közben az autóban hagyta kisgyerekét. Matt Henderson szóvivő közlése szerint a nő nem követett el bűncselekményt: végig látó- és hallótávolságon belül volt a gyermekétől.

De elkövetett egy hibát. Nem zárta be a járművet, aminek motorját sem állította le. Henderson közlése szerint a tolvaj pedig élt a kínálkozó lehetőséggel, és rámozdult a könnyű prédára. A bolt egyik alkalmazottjának elmondása szerint a nő alig pár perce volt bent az üzletben, amikor a tolvaj elkezdett kitolatni a bejárat előtt leparkolt autóval.

A tolvaj azonban hamar észrevette, hogy egy kisgyerek is van az autóban, és azonnal visszafordult, és visszavitte a gyereket az anyukához, követelve tőle, hogy vegye ki a kicsit a járműből, amit a nő meg is tett. A rendőrségi szóvivő hozzátette:

A tolvaj leszidta az anyukát, amiért a gyereket az autóban hagyta, és azzal fenyegette meg, hogy rendőrt hív rá.

Ezután elhajtott az autóval.

Henderson közölte, hogy „természetesen nagyon hálásak”, amiért a tolvajban volt annyi tisztesség, hogy visszavigye a gyereket az anyjához. A rendőrség még keresi a tolvajt, aki a személyleírás szerint egy sötétbarna vagy fekete hajú, a húszas vagy harmincas éveiben járó férfi volt, aki színes arcmaszkot viselt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik