Élet-Stílus

Utánament és megverte az ausztrál bicajos az őt szeméttel megdobó mercist

Facebook/Dash Cam Owners Australia
Facebook/Dash Cam Owners Australia
Autóban ülve azt hihették, el tudnak menekülni a kerékpáros elől, de a piros lámpára valószínűleg nem számítottak.

Nagy sikert aratott Ausztráliában egy autós fedélzeti kamerás felvétele, amin azt lehet látni, ahogy egy kerékpáros megbosszulja egy Mercedes utasán azt, hogy megdobta őt – írta a LADBible. A felvételt egy ausztrál Facebook-oldalon hozták nyilvánosságra, ahol fedélzeti kamerás felvételeket tesznek közzé az ausztrál utakon történt balesetekről és egyéb hajmeresztő közlekedési esetekről.

A kerékpáros és mercis párharca Melbourne városában történt. A videón látni, ahogy az ezüst Mercedes egy lámpánál félrehúzódik, megáll, majd utasa valamivel, feltehetően valamilyen szeméttel megdobja az ott várakozó kerékpárost, majd gyorsan elszelel a helyszínről.

Pechjükre a merciben ülő emberek nem jutottak messzire. Alig fél perccel később kénytelenek megállni egy piros lámpánál, ahol egyszer csak megjelenik a kerékpáros, aki nem sokat teketóriázik: bicaját eldobva azonnal ütni kezdi az utast. A mercis végül csak akkor tud elmenekülni, amikor a lámpa zöldre vált, és annyira sietett, hogy egy másik autós elé bevágva tűnt el a helyszínről.

A Facebook-oldalon majdnem ezer komment érkezett a videó alá, és látszólag azok voltak többségben, akik a kerékpáros mellé álltak, ami a LADBible cikke szerint nem számít megszokottnak a főleg autósok által látogatott oldalon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik