Élet-Stílus

A Pizza Hut különleges töltött szélű pizzát kínál, amiből csak a pizza hiányzik

wellsie82 / Gettyimages - Illusztráció
wellsie82 / Gettyimages - Illusztráció
Mindössze két helyen az egész világon.

A Pizza Hut amerikai gyorsétteremlánc egyik specialitása a sajttal töltött szélű pizza, amit 25 éve vezettek be, az évfordulót pedig egy igencsak különleges pizzával ünneplik. Egy olyannal, amiből kispórólták a pizzát, és csak a sajttal töltött pizzaszélt kínálják.

A sajttal töltött tésztakarikát a CNN cikke szerint mindössze két amerikai nagyvárosban, a texasi Dallasban, valamint a kaliforniai Los Angelesben lehet megszerezni, és ott is csak néhány étteremben. De legalább ingyen adják, az első ötven vásárlónak, akik tíz dollárnál (háromezer forint) nagyobb értékben vásárolnak.

A CNN úgy jellemezte a promóciót, mint a járványhelyzeti nagy pizzaháború újabb állomása. Az Egyesült Államokban ugyanis óriási csata alakult ki a nagy pizzérialáncok között, amik igyekeznek minél nagyobb szelet kihasítani a kijárási korlátozások miatt jelentős növekedésnek indult piacból.

A nagy láncok már tavasszal több tízezer új alkalmazottat vettek fel, ahogy egyre több amerikai kezdett el pizzát rendelni, míg a Pizza Hut majdnem 150 új éttermet nyitott 32 országban 2019 harmadik negyedévében – közölte a CNN.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik