Élet-Stílus

Barnítást szeretett volna az iskolabál előtt – szürke lett a bőrszíne

Videón a tragikus végeredmény.

Hayley, egy ausztrál diáklány felkeresett egy szalont, szeretett volna egy kis extra barnítást, hogy szép, napbarnítottnak tűnő bőre legyen a másnapi iskolai végzős bálon.

Bár „profi” végezte az UV-mentes barnítást, a végeredményre leginkább a katasztrófa szó illik: Hayley bizarr külsővel lépett ki a szalonból, bőrszíne semmilyen természetes árnyalathoz nem hasonlított, és ezt egy barátnője, Becky videóra is vette.

@lemonlover202

Bringing this back because I can’t deal @meephayley ##trauma ##HaventSeen ##BeachVibes ##ClassOf2020

♬ dumb bitchitis - yung cxreal & baby frankie

Mindez még tavaly történt, de a barátnőre (is) akkora hatással volt a baki, hogy néhány napja megosztotta a felvételt a TikTokon – és most lett népszerű a videó: jelenleg 1,8 millió megtekintésnél jár.

A kommentelők egy része szörnyülködik, mások meg kárörvendően viccelnek: van, aki szerint a lány színe kísértetiesen hasonlít a háttérben látható hűtőszekrény árnyalatára, egy másik hozzászóló pedig azt írja,

Kérd vissza a pénzt, kislány, Bádogembert csináltak belőled!

A Sun cikkéből kiderül, Hayley-nek valamelyest sikerült lemosnia magáról a borzasztó festéket, majd egy másféle barnító krémmel a szürke árnyalatot is eltüntette, így végül nem kellett ilyen külsővel bálba mennie.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik