Élet-Stílus

Csősz Boglárka kiosztotta Molnár Ninit, mert az meggyanúsította, hogy a stylistja ellopta a táskáját

TV2
TV2
Instagramon indult el a vita.

A Feleségek luxuskivitelben adását visszanézve Csősz Boglárka több okból kifolyólag is kiakadt Molnár Ninire. Az egyik, hogy utóbbi Instagram-oldalán meggyanúsította Csősz stylistját, Mihályi Parist, hogy a gyémánt party-n eltűnt szív alakú táskájához – ez a táska egyébként előző évadban is a balhék állandó forrása volt – olyannyira köze van, hogy azzal gyanúsította, ő lopta el. Csősz ezt Instagram mystory-ban kikérte magának:

Látom soha nem fáradsz el a trollkodásban. Csak jelzem: 1. Paris annyira megbízható, hogy a gyémántjaimat rábízom, soha egy se tűnt el! 2. Csak high-fashion szívtáskát hordunk! 3. Se az én, se Paris jó hírnevét, becsületét, se az emberi méltóságát ne sértegesd tovább!

Itt még nincs vége a történetnek, mivel Csősz sérelmezi még, hogy az adásban Molnár szerint flörtölni szeretett volna pasijával. Ekkor már figyelmeztette, hogy a törvény a becsületsértésnek és a hamis hírek terjesztésének jogi következményei vannak.

Úgy védekezni, hogy támadsz méltatlan! Majd ha 12 évet együtt leszel valakivel szerelemben, mint én, akkor nyilatkozz párkapcsolati témában és ne gyanúsíts meg engem, arról, hogy én flörtölni szeretnék a számodra ismeretlen pároddal. Ne vetítsd rám a saját félelmeidet! Mert bizony, ha egy másik személyre vonatkozó valótlan tényt állítasz, híresztelsz vagy valós tényt hamis színben tüntetsz fel a jog szankcionálja

– írta Instagram-oldalán, amit a mystory funkció miatt nem tudunk itt megmutatni.

Kapcsolódó
A luxus maradt, de Vasvári Viviennel és Köllő Babettel a lényeg is távozott a Feleségek luxuskivitelben-ből
Megnéztük a Feleségek luxuskivitelben új évadnyitóját, és csak reméljük, hogy lesz ennél jobb is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik