Élet-Stílus

Egyszerű, de mindennél csodálatosabb ajándékot kapott 21. szülinapjára öt éve elhunyt apjától

Gettyimages
Gettyimages
Az amerikai fiatalember közösségi oldalán osztotta meg, mit kapott, és az emberek megőrültek érte.

A Massachussetts állambeli Taunton városában élő Matt Goodman a lehető legnagyszerűbb ajándékot kapta meg a hétvégén, amikor 21. születésnapját ünnepelte családjával. Az ajándék elsőre nem tűnik nagy dolognak: egy tízdolláros bankjegy volt.

Csodálatos volt, ez volt a legjobb ajándék, amit csak kérhettem volna

jelentette ki Goodman a Boston25 televíziónak nyilatkozva. A tízdollárost ugyanis öt évvel ezelőtt rákban elhunyt édesapjától kapta, azért, hogy így ő lehessen az, aki megveszi fiának élete első sörét. (Az Egyesült Államokban csak 21 év felett lehet alkoholt fogyasztani.)

John Goodman még a halála előtt adta át a tízdollárost a lányának, azzal, hogy őrizze meg, és Matt 21. születésnapján adja át neki. Matt nővére elmondta, a pénzt még aznap este borítékba rakták édesanyjával, majd egy széfbe, és azóta ott várta, hogy eljöjjön a születésnap.

Matt a Twitter-oldalán osztotta meg történetet, egy fényképpel, amin az látható, ahogy az édesapjától kapott pénzből issza első sörét. A poszt hatalmas sikert aratott: több mint félmillió like érkezett rá, és majdnem 25 ezren osztották meg. Sokan közben pénzt ajánlottak fel neki, hogy fizessenek neki egy sört, de őket Matt arra kérte, hogy a neki szánt összeget inkább rákkutató intézetnek adományozzák.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik