Belföld

Rendőröket kapott szülinapjára a kisfiú

Milán a kilencedik születésnapján került karanténba Sopronban, a járási hivatal pedig eljuttatta a rendőrségnek szülei kérését: ha lehet, akkor ezen a napon ellenőrizzék őt a járőrök, mivel nagyon szereti a rendőröket. Így is történt, és a ház előtt vette át a soproni rendőrök által elkészített meglepetéscsomagot.

A balotaszállási általános iskolába is ajándékcsomagot vitt a Mikulás, ám a karanténban lévő gyerekek nem találkozhattak vele. Az iskola felkérésére ezért ellenőrzést végző két balotaszállási körzeti megbízott házhoz vitte az ajándékcsomagot 38 karanténban lévő kisiskolásnak. Sőt, maga a Mikulás is csatlakozott az egyenruhásokhoz – fotók ide kattintva a Police.hu-n.

Police.hu Rendőrmikulás

Kecskeméten pedig a közúti ellenőrzésen vett részt a Bács-Kiskun megyei főkapitányság Mikulása is, az ellenőrzés a közlekedés minden résztvevőjére – gyalogosokra, kerékpárosokra és járművezetőkre – egyaránt kiterjedt. Akinél mindent rendbe találtak, az a Mikulástól csokoládét kapott, ahol pedig kisebb hiányosságot tártak fel, ott a rendőrök figyelmeztették a szabályszegőket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik